Schrala

Vanavond mogen de rokkostuums, galajurken of equivalenten weer uit de kast gehaald worden! Met meer dan genoeg bier, wijn en fris om een hele avond mee te vullen* voor maar 16 euro per persoon. Er kunnen weer heerlijke dronken groepsfoto's worden gemaakt en je hoeft geen zorgen te maken over je galadate, want voor iedereen zal een date geregeld worden aan de hand van matchende corsages! Deze epische avond kan je gewoon niet missen!

*Indien blijkt dat het niet genoeg was wordt er verder gedronken op eigen rekening

Aanhang (+1's) zijn nu wel toegestaan! Houdt er wel rekening mee dat de dates bij binnenkomst nog steeds random bepaald worden

---

Tonight the dress suits, gala dresses or equivalents can be taken out of the closet again! With more than enough beer, wine and soda to fill an entire evening* for only 16 euros per person. Delicious drunken group photos can be taken again and you don't have to worry about your gala date, because a date will be arranged for everyone on the basis of matching corsages! You simply cannot miss this epic evening!

* If it turns out that it wasn't enough, you will continue to drink at your own expense

+1's are now allowed! Keep in mind that the dates are still determined randomly on arrival

75 plekken over.
Datum: 
donderdag, 19 mei, 2022 - 20:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 16,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland