Lustrum Gala

Het Lustrum VIItium is goed op weg en er staat nog zoveel te wachten, met als toppunt het gala! Dit gala zal plaatsvinden op vrijdag 1 april (geen grapje) en bevindt zich in het sprookjesachtige Kasteel de Berckt! Het thema houden we nog even een geheim, dus kijk goed uit naar de bekendmaking.

Deze super-de-luxe aangelegenheid kost maximaal €160,- per persoon. Wat krijg je voor deze prijs?

  • Busvervoer vanuit Enschede naar Kasteel de Berckt in Baarlo (bussen vertrekken 16:15 vanuit het Centrum (station) en vanaf de Campus)
  • Een welkomstdrankje
  • Overnachting op een 4-persoons kamer (mogelijkheid tot 2-persoons)
  • Een drie-gangen-diner
  • Een feest zonder eindtijd met open bar en hapjes
  • Brunch de volgende ochtend en busvervoer terug naar Enschede
  • De dress-code is uiteraard white-tie: voor de heren betekent dit een aangemeten rokkostuum (pasmomenten zullen nog komen) en voor de dames betekent dit een prachtige jurk.
  • En dit alles in het kasteel!

Het Gala zal ook open zijn voor Anciens, oud-leden en de besturen van andere AEGEE locals. Mocht je iemand uit deze categoriën kennen die interesse zou hebben om mee te gaan, dan kunnen zij zich in schrijven via deze link: https://forms.gle/PDG67aekwhrBQKsr7 (voor NL) https://forms.gle/4PpeJBcAzJGiFEY67 (voor EN)

Op de locatie is er ook een 21-persoons kamer beschikbaar voor een clubje om af te huren! Wie deze kamer krijgt, zal bepaald worden door middel van een veiling, zoals op Kamp. Details zullen nog komen, het zal online te volgen zijn. Als er nu al interesse is, kan er gemaild worden naar lustrum@aegee-enschede.nl

P.S. Het Kasteel heeft een binnenplaats, meerdere ontvangstzalen, een dinerzaal en uiteraard de Kappel waar het gala zelf plaats zal vinden. Voor een sfeerimpressie heeft de locatie een mooie virtuele tour: https://www.denieuweklasse.nl/tour.html

Disclaimer: vanwege corona is er nog steeds de mogelijkheid dat het gala niet door zou kunnen gaan op deze datum. Als dit gebeurt, zal het gala doorgeschoven worden naar een andere datum. Annuleren kan, ook los van corona, tot 11 maart.

Belangrijk:

Voor deelname aan het Gala is het verplicht om de bijbehorende disclaimer te ondertekenen, net zoals dat op Kamp het geval is. Voor logistieke redenen is het belangrijk dat wij dit document op tijd ontvangen, namelijk vóór de uiterlijke uitschrijfdatum van 11 maart.

Dit geldt ook voor aanhang.

Mocht het niet lukken om de Disclaimer uiterlij 12 maart in te vullen, dan geven we ook de mogelijkheid dit handmatig te doen met de PDF in de beschrijving. Deze moet dan  worden gemaild naar secretary@aegee-enschede.nl

Invullen is super makkelijk via deze link: https://eform.pandadoc.com/?eform=ee6a62ad-3fec-48f1-82bd-856a72d50b85

Het kan ook handmatig met deze PDF: PDF-pictogram disclaimer_lustrum_gala_2022.pdf

129 plekken over.
Datum: 
vrijdag, 1 april, 2022 - 16:30 tot zaterdag, 2 april, 2022 - 15:00
Prijs: 
€ 160,00
Locatie: 
Kasteel de Berckt
De Berckt 1
5991 PD Baarlo
Nederland

Reacties

afbeelding van Vanessa Damhuis
Vanessa Damhuis
-
afbeelding van Florine Glastra
Florine Glastra
Woep woep
afbeelding van Florine Glastra
Florine Glastra
Ik kan me niet inschrijven :(