Jaarclub presentaties avond 1

Deze avond zullen drie van onze jaarclubs-in-vorming eindelijk kunnen onthullen als wie ze bekend zullen staan! De hele vereniging zal hen hier uiteraard mee feliciteren. De besturen, disputen en jaarclubs zullen kunnen genieten van de presentaties, waarna zij bij de kersverse jaarclubleden kunnen recipiëren.

De presentaties zelf beginnen om 22:00.

Presentatie 1: jaarclub-in-vorming Team Wuppie

Presentatie 2: jaarclub-in-vorming Arcus Caelestis

Presentatie 3: jaarclub-in-vorming PcP

Zelf meegebrachte drank is absoluut niet toegestaan, maar het is wel mogelijk om drank van De Klok Dranken te laten bestellen door Asterion. Hiervoor kan contact worden opgenomen met kuiper@onzekroeg.nl.

---

Tonight, three of our year clubs-in-form will finally be able to reveal who they'll be known as! The entire association will of course congratulate them for this. The boards, fraternities and yearclubs will be able to enjoy the presentations, after which they can shower the brand new year club members with gifts.

The presentations themselves start at 22:00.

Presentation 1: yearclub-in-forming Team Wuppie

Presentation 2: yearclub-in-forming Arcus Caelestis

Presentation 3: yearclub-in-forming PcP

It is absolutely not allowed to bring your own drinks, but it is possible to order drinks from De Klok Dranken by Asterion. For this, please contact kuiper@onzekroeg.nl.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 8 maart, 2022 - 20:30 tot woensdag, 9 maart, 2022 - 02:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland