Lustrum CD liedjes

 

Eerder was er al de mogelijkheid gegeven om als lid of groep leden een lied voor de Lustrum CD te maken.
Er zijn nog enkele plekken over, dus als jij je naam op dit epische Lustrum wilt hebben staan is dit de laatste kans!

De deadline hiervoor is 7 Februari, dan moet ook de liedtekst aangeleverd zijn!

Wat wordt de Lustrum CD precies?
Een CD vol hitjes, ballads, rapbattles en alles wat je maar kan bedenken! Trommel daarom je jaarclub, dispuut, genootschap, residentie - iedereen bij elkaar en ga samen zitten om een gaaf nummer in elkaar te zetten. In totaal is er ruimte voor rond de 10 nummers op de CD, dus wees er snel bij! Deze zal opgenomen worden rond februari verdeeld over ongeveer drie zaterdagen. Hier zul je na je aanmelding verder over geïnformeerd worden, maar wij regelen een opnamestudio en producent voor je - van jou vragen we je gouden keel te smeren en creatieve lyrics te laten horen. Eind maart hebben we alle nummers verwerkt zodat deze CD in première kan gaan op het lustrumgala! Dus hoe gaaf zou het zijn dat je dan gewoon op je eigen nummer los kan gaan?!
Stuur daarom uiterlijk voor 7 februari je nummer in!

Bij inschrijving wordt verwacht dat je uiterlijk 7 februari je liedtekst instuurt!

Gebruik de comments vooral om aan te kondigen met wie je het nummer maakt en misschien al een kleine spoiler :)

---

Earlier there was already the possibility to make a song for the Lustrum CD as a member or group of members.
There are still a few spots left, so if you want your name on this epic Lustrum, this is your last chance! 

The deadline for this is February 7, by which time the lyrics must also be submitted!

What exactly will the Lustrum CD be?
A CD full of hits, ballads, rap battles and everything you can think of! So get your annual club, sorority, society, residence - everyone together and sit down together to put together a cool song. In total there is room for about 10 songs on the CD, so be quick! This will be recorded around February spread over about three Saturdays. You will be informed about this after your registration, but we will arrange a recording studio and producer for you - we ask you to grease your golden throat and play creative lyrics. At the end of March we have processed all the songs so that this CD can premiere at the lustrum gala! So how cool would it be if you could just go wild on your own song?!
Therefore, send in your number before 7 February!

When registering, you are expected to send in your lyrics no later than February 7!

Do make use of the comments to announce with whom you're making the number and maybe a small spoiler :)

5 plekken over.
Datum: 
maandag, 7 februari, 2022 - 23:00 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00

Reacties

afbeelding van Jochem Sturkenboom
Jochem Sturkenboom
Uiteraard maakt DB een lekker deuntje
afbeelding van Tom Leferink
Tom Leferink
Dag lustrumcommissie, wij van kSB (tijdens de release van de CD uiteraard SB) willen graag een nummer aan de lustrum CD toevoegen. Het zal een verbeterde versie van het lied "wat moet ik met mijn lul in de lockdown?" zijn. Tekst en uitleg krijgt u snel van ons. Graag willen wij dit nummer als derde nummer op de CD hebben, dat zijn namelijk altijd de grote hits.