Levend bussen

De eerste actviteit van het Lustrum: Levend bussen! 

Behoefte aan gezelligheid én een heel klein beetje beweging om je goed te voelen? Voor maximaal 10 euro kun je op de bierfiets stappen en genieten van een sessie bussen van +- 40 minuten  in het centrum van Enschede! Is het rood of zwart, hoger of lager? We weten in ieder geval dat je voor relatief weinig moeite een heleboel plezier zult hebben!

Het bier op de bierfiets is inbegrepen in de activiteit, in de kroeg is het bier op eigen rekening.

1 plekken over.
Datum: 
dinsdag, 26 oktober, 2021 - 19:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 10,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland

Reacties

afbeelding van Peter Lander
Peter Lander
Wanneer kan ik me inschrijven?
afbeelding van Peter Lander
Peter Lander
Wanneer kan ik me inschrijven?
afbeelding van Jochem Sturkenboom
Jochem Sturkenboom
Vanaf nu
afbeelding van Bram van Uden
Bram van Uden
-
afbeelding van Tom Leferink
Tom Leferink
mag ik mijn hond meenemen?