Interesseborrel Walk & Dance to fight cancer

In samenwerking met stichting Fight Cancer zullen FACT en de pakkerijverenigingen half oktober een evenement organiseren om geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Walk & Dance to fight cancer Enschede zal een dag zijn die speciaal is ingericht voor studenten om op een zo gezellig mogelijke manier geld op te halen! Er zal gewandeld worden met honderden anderen door Enschede en het mooie Twente en de dag wordt goed afgesloten met een enorm feest!

Lijkt het jou leuk om voor meer dan 1000 man een evenement te organiseren, geld op te halen voor het goede doel en één van de grootste feesten van 2021 neer te zetten in Enschede? Geef je dan op voor de commissie Walk & Dance to fight cancer! Als je interesse hebt kan je walkdance@pkvvfact.nl mailen of kom langs bij de (online) interesseborrel op vrijdag 16 april. Voor meer vragen kan je ook altijd walkdance@pkvvfact.nl een mailtje sturen.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
vrijdag, 16 april, 2021 - 17:00 tot 18:30
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Online Enschede
Nederland