Opening Challenge Week

Schrijf je jaarclub, dispuut, huis of ander team nu in voor de AEGEE-Roadmap en Beerfest. Beerfest start donderdag 28 mei om 20:30 waarna de AEGEE-Roadmap van start zal gaan. De AEGEE-Roadmap is een competitie in vaardigheid kennis en kunde waarin je als team strijd voor ultieme roem. De activiteit start morgen en sluit 3 Juni. Om meer te weten te komen zul je je team moeten inschrijven. Veel succes! 

Donderdag 28 mei is het zo ver. P.C.S.A. Incognito organiseert het lang verwachte BeerFest 5.0! Na alle grote successen sedert 2007, nu nog beter, en online... 
In teams zal er deze avond gestreden worden om de BeerFest bokaal. Hierbij maak je kennis met de bekende bierspelen, zoals Mexxen, virtueel BierPong, dasswaffelen en ga zo maar verder. Hierna wordt de winnaar bepaald in een Bierstiefelestafette.  Kortom wees er bij donderdag 28 mei om 20:30 en schrijf je met je team à 4-5 mensen in via de reismap/formulier. Het belooft een grandioos spektakel te worden en dat voor maar 0 euro. Bier+inschrijving is je toegangsbewijs!

AEGEE-Roadmap: https://forms.gle/CJMnF9FX7hqayx7S7

AEGEE-Beerfest: https://forms.gle/MocFm4Q8bWJCqKts7

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 28 mei, 2020 - 20:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland