[Dies] Fata Morgala

Het gala is al menig jaar de kers op de taart als het de dies betreft. We vieren met de gehele vereniging dat we weer een jaartje ouder zijn geworden op de meest klassieke en toch wel een beetje pretentieuze manier. Natuurlijk gaat de rem helemaal los en is de drank inbegrepen bij de prijs om dat geen belemmering te laten zijn op het succes van de avond.

Fata morgala

Dit jaar zal er echter een extra activiteit gekoppeld worden aan het gala. Het vertrouwen in de nieuwsmedia is de afgelopen jaren steeds verder gedaald. Het is niet alleen politici meer die “slachtoffer” zijn van nepnieuws, het een en ander wordt ook door hen verspreid. Talloze gedokterde statistieken, overdreven uitspraken en kleine foutjes komen uiteindelijk toch op tv en worden als waarheid verkocht. Gelukkig zijn er altijd de foto’s nog van de talloze getuigen met hun telefoons, die ons de “echte” waarheid kunnen vertellen. Op deze manier zijn de waanbeelden, fata morgana’s, zo uit de lucht.

Iedere deelnemer van het gala zal een slachtoffer aangewezen krijgen, een andere deelnemer van het gala. Aan jou is dan de taak om deze deelnemer vast te leggen op een foto met jouzelf erop, zonder dat het slachtoffer het doorheeft. Als dit lukt is de foto het bewijs. Stuur deze door of laat deze zien aan jouw slachtoffer (en bestuur) en je krijgt de naam van het slachtoffer van deze persoon. De activiteit start zodra de informatiemail wordt verstuurd 2 weken voor het gala dus schrijf je op tijd in! Wat er op het spel staat, naast de eeuwige roem natuurlijk, wordt dan pas bekend. 

Mocht je een date meenemen die niet lid is van AEGEE-Enschede, dan kan je dit aangeven bij het inschrijven.

Het gala zal maximaal 36 euro kosten exclusief eten.
Dresscode: White tie

38 plekken over.
Datum: 
zaterdag, 6 april, 2019 - 20:30 tot 23:45
Prijs: 
€ 36,00
Locatie: 
Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede
Nederland

Reacties

afbeelding van Hidde Zijlstra
Hidde Zijlstra
Wanneer gaan de aanmeldingen open?
afbeelding van Eline Somberg
Eline Somberg
Hype! ik wil me inschrijven!
afbeelding van Kevin Vogelzang
Kevin Vogelzang
Dat is niet hoe je HAIP schrijft... (A)
afbeelding van Bent Schleipfenbauer
Bent Schleipfenbauer
Tot hoelaat is het gala/de bar openen? Niet dat de bar opeens een uur eerder dichtgaat dan gepland, zoals vorige keer
afbeelding van Casper de Regt
Casper de Regt
21:00 tot 1:00 is de bar open. Een langere tijd wordt sinds kort niet meer door de Jaargetijden voor gala's verkocht.
afbeelding van Eline Somberg
Eline Somberg
Kun je ook ergens zien wie er uit het spel liggen?