Kerstdiner door dispuut Eximiae Unitatis

Het einde van het kalenderjaar komt er alweer aan en dat betekent dat ook een andere activiteit er aan komt… Namelijk het Kerstdiner! Ook dit jaar zal het op de dinsdag voor de vakantie plaatsvinden en hopelijk net zo succesvol als vorig jaar!

Het plan voor de avond zal zijn: Minstens een driegangendiner (er komt waarschijnlijk een vierde gang bij), naast een welkomstdrankje en koffie of thee na. Natuurlijk is een Kerstdiner niks zonder een lekker glaasje wijn, dus dat zal ook in overvloede aanwezig zijn. Verder is een Kerstdiner een luxe aangelegenheid, dus het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen gepast gekleed gaat. En dat alles voor maximaal 22,50 euro!

De inschrijvingen zullen dinsdag 27 december na het kroegpraatje in de kroeg open gaan of de volgende dag vanaf 12 uur online in de reismap. Er zijn hopelijk genoeg plaatsen beschikbaar, maar als je dus zeker wilt zijn van een plaatsje: wees er in de kroeg bij!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 18 december, 2018 - 18:00 tot 22:00
Prijs: 
€ 22,50
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland