Spring Agora Kraków 2018

Vanaf 24 tot en met 29 april 2018 zal de Spring Agora weer plaatsvinden, dit keer georganiseerd door AEGEE-Kraków. De Agora is de algemene ledenvergadering van AEGEE-Europe, waar allerlei verschillende onderwerpen die spelen in AEGEE aan bod komen. Daarnaast is er natuurlijk uitgebreid de kans om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken door heel Europa. Ook zijn er elke avond super gave feestjes en is er de gelegenheid de lokale cultuur te leren kennen. Geen enkele reden te bedenken om niet te gaan dus!

Wil jij ook mee met delegatie Enschede? Meld je dan snel aan (voor 22 februari) via het intranet van AEGEE-Europe: https://www.zeus.aegee.org/statutory/ag1804/, en stuur een mailtje naar european@aegee-enschede.nl(ook als je nog meer info wilt hebben)

PS: Hier kan je nog meer info vinden over de Agora: http://www.zeus.aegee.org/portal/agora/

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 24 april, 2018 - 16:00 tot zondag, 29 april, 2018 - 20:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland