Lustrum VI - Masterclass Geluk door Guido Weijers

Op 11 november komt cabaretier Guido Weijers ons – als onderdeel van het lustrumprogramma – een ‘Masterclass Geluk’ geven.

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! Volg zijn tips en tricks op en word maximaal gelukkig en vier het leven!

Om een groter publiek te bereiken, is deze activiteit tot stand gekomen in samenwerking met de UT. Via hun website zijn dan ook kaartjes verkrijgbaar, maar uiteraard krijgen onze leden voorrang. Bestel dus je kaartje hier (en niet via de UT site)!

Meer informatie is de vinden via het facebook evenement van de UT: https://www.facebook.com/events/1662016340785413/

13 plekken over.
Datum: 
vrijdag, 11 november, 2016 - 19:30 tot 21:00
Prijs: 
€ 5,00
Locatie: 
Universiteit Twente Enschede
Nederland