Werkactie: Kunst in het Volkspark

Weer een leuke werkactie waar wij als AEGEE aan mee kunnen doen! 

Kunst in het Volkspark vindt, zoals de naam al doet vermoeden, plaats in het Volkspark in Enschede. De doelstelling van het gratis toegankelijke evenement is kunst op niveau bereikbaar maken voor een breed publiek. Dit Enschedese evenement heeft sinds de eerste editie een grote groei doorgemaakt, zo zijn er afgelopen jaar meer dan 36.000 bezoekers verwelkomt. Circa 150 kunstenaars hebben de mogelijkheid hun werken te exposeren in beschikbaar gestelde kraampjes. Daarnaast zijn er verscheidene activiteiten om de bezoekers te amuseren.

Er zijn mensen nodig in de functies bij de catering (lunchpakketten voorbereiden), het promotieteam (uitdelen van flyers), het bemannen van de informatiestand, het afnemen van enquêtes en de verkoop van loten.  

Schrijf je in voor de werkactie en help de vereniging!

50 plekken over.
Datum: 
zondag, 12 juni, 2016 - 10:15 tot 17:30
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Volkspark Enschede
Nederland