Studium Generale: Debat Oekraïne-verdrag

Associatieverdrag EU-Oekraïne: voor of tegen?

Op 6 april mag Nederland naar de stembus voor het raadgevend referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Omdat de meesten onder ons niet of weinig weten wat dit associatieverdrag nou precies inhoudt zal er op dinsdag 2 februari een Studium Generale plaatsvinden hierover. Bij dit Studium Generale zullen verschillende sprekers uiteenzetten wat een associatieverdrag precies inhoudt, wat dit verdrag precies inhoudt, hoe de situatie in Oekraïne op dit moment is en nog meer wat gerelateerd is aan dit onderwerp. Wij als AEGEE zijn ook uitgenodigd om hierbij te zijn. Het zal beginnen om 19:30 uur in het Amphitheater in de Vrijhof en zal tot 21:00 uur duren. Je hebt dus nog genoeg tijd om daarna je brasjasje op te halen en naar de kroeg te komen voor de SB-Wissel!

Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan hier:
https://www.utwente.nl/bms/sg/programma/debat-oekraine/#

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 2 februari, 2016 - 19:30 tot 21:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Amphitheater, Vrijhof
De Veldmaat 5
7522 NM Enschede
Nederland